Четвер, 28.03.2024, 20:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Чорнявський НВК

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 18 » Формування методичної грамотності заступників директорів шкіл із навчально-виховної роботи на семінарі-практикумі
23:55
Формування методичної грамотності заступників директорів шкіл із навчально-виховної роботи на семінарі-практикумі

На базі Чорнявського навчально-виховного комплексу «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбувся районний семінар-практикум для заступників директорів шкіл із навчально-виховної роботи з проблеми «Алгоритм вивчення та узагальнення передового педагогічного досвіду».

Директор НВК Селецька Ганна Іванівна презентувала освітній заклад через відеофільм під девізом: «Школа з дитячим обличчям». Із доповіддю-презентацією з теми «Теоретичні та практичні аспекти вивчення, узагальнення та впровадження ППД» виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Береза Тетяна Антонівна.

Сільський голова села Чорнявка Супрун Василь Михайлович взяв участь у семінарі-практикумі та зазначив, що в їхньому навчально-виховному комплексі є педагоги, досвід яких можна вивчати не тільки на рівні навчального закладу, а й району.

Практичний психолог Дула Ольга Анатоліївна провела навчальний тренінг, який сформував уміння присутніх здійснювати психолого-педагогічний супровід становлення успішного педагога, зокрема його учасники повторили теоретичні питання означеної проблеми, проявили творчість при розв’язанні педагогічних ситуацій, виконанні тестових завдань, створенні колажів тощо.

Адміністрація навчального закладу представила творчий портрет вчителя трудового навчання та керівника декоративно-прикладного гуртка «Сувенір» Олексенко Світлани Вікторівні, досвід якої вивчено та узагальнено. Було зазначено, що її активна участь у методичній роботі підвищила професійний рівень та сприяла ефективній викладацькій діяльності, успішній реалізації науково-методичної проблеми «Національно-патріотичне виховання школярів засобами проектних технологій на уроках та заняттях гуртка». Учні, їх батьки, колеги із захопленням розповіли про творчий шлях учителя та взяли активну участь у її проекті «І на тім рушникові…».

Завідувач районного методичного кабінету Церковна Вікторія Олександрівна наголосила на тому, що в навчальних закладах району повинні постійно проводитися такі нетрадиційні методичні заходи, які б формували педагога нового покоління.

У ході роботи проведено нараду з питань організації навчально-виховної роботи, зокрема акцентовано увагу на підсумках участі школярів у обласних етапах Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін та Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Методист із кадрових питань Іванченко Галина Борисівна провела методичний інструктаж із кадрових питань.

Заступниками директорів розроблені рекомендації для ефективної організації вивчення, узагальнення та популяризації кращого досвіду освітян району.

Переглядів: 499 | Додав: sanrat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Поштова скринька
anna.seletska@gmail.com
гаряча лінія
Урядова гаряча лінія 0800507309
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Чорнявське НВК © 2024 рік