Четвер, 25.04.2024, 21:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Чорнявський НВК

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Вересень » 1 » Партнери в освіті
18:37
Партнери в освіті
 Другий семестр 2011-2012 навчального року педагогічний колектив Черкаської СШ №28 розпочав із конференції «Партнери в освіті», у роботі якої взяли участь Лісова Наталія Іванівна, проректор ЧОІПОПП із питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти, кандидат педагогічних наук, Тетьора Ірина Анатоліївна – заступник начальника управління освіти департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому, Волошин Ігор Володимирович – завідувач сектору взаємодії з громадськістю та ЗМІ департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому, творча група педагогічного колективу Черкаської ЗОШ №19 на чолі з директором закладуЛункіним Юрієм Миколайовичем, увесь педагогічний колектив Чорнявського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I-III ступенів Черкаської районної ради», директор Селецька Ганна Іванівна.
Лісова Наталія Іванівна розповіла про завдання та зміст освітнього проекту «Організаційний механізм упровадження інноваційних технологій та здійснення психолого-педагогічної підготовленості учителів з освітніх вимірювань», партнерами в реалізації якого є Черкаський обласний інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, Центр освітніх тестувань Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького, Київський регіональний центр оцінювання якості освіти та 69 загальноосвітніх навчальних закладів області. Актуальність проекту очевидна, адже впровадження інноваційних технологій, зокрема, тестових, інформаційно-комунікаційних, освітніх вимірювань в освіту є необхідністю та завданням сьогодення. Присутні позитивно оцінили інформацію про освітній проект, оскільки він спрямований на впровадження нових механізмів управління якістю освіти, успішну підготовку учнів-випускників основної та старшої шкіл до ДПА та ЗНО у 2012 році, вступу до вищих навчальних закладів.
 


З інтересом вчителі названих шкіл сприйняли виступи представників школи №19, які представили власний досвід роботи з упровадження інформаційних технологій у навчальний процес, а директор Чорнявського НВК  презентувала кращі надбання педагогічного колективу з питань національного та патріотичного виховання учнів школи. Талановиті  учителі усіх трьох шкіл привітали один одного з Новим роком та Різдвом Христовим українськими колядками та піснями. Директори шкіл Скорик Т.А., Лункін Ю.М., Селецька Г.І. в урочистій обстановці підписали Угоду про співпрацю та спільну діяльність щодо реалізації державної політики в галузі освіти.
 
   
    
 

Тетьора Ірина Анатоліївна, підводячи підсумки конференції, висловила впевненість у тому, що підписана угода не буде формальною, оскільки сторони виявили зацікавленість у співробітництві в сфері навчання, виховання та організації дозвілля учнів шкіл.
 
   
    
    
    
    
    
    

Переглядів: 595 | Додав: Владислав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Поштова скринька
anna.seletska@gmail.com
гаряча лінія
Урядова гаряча лінія 0800507309
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

Чорнявське НВК © 2024 рік